Antena Meniu Search
x

Album de nunta la Cascada Bigar

Stiati ca o cascada din Romania este in topul celor mai spectaculoase din lume? Ei bine, o pereche de miri din judetul Alba a aflat acest lucru si a ales sa-si faca albumul de nunta acolo.

Vezi și

Au mers tocmai pana in judetul Caras-Severin, in Defileul Minisului, unde se afla cascada Bigar, si s-au pozat pentru eternitate.

Ana-Maria si sotul ei au strabatut sute de kilometri ca sa ajunga la Clopotul Banatului, in Valea Almajului. Pentru ca totul sa fie perfect, au luat cu ei parintii si cativa prieteni apropiati, martori si personaje in albumul foto de dupa nunta.

Mireasa s-a indragostit de cascada dupa ce a citit un articol pe internet. Perdelele imense de apa care se revarsa peste malul Minisului au transformat, in mii de ani, stancile din jur intr-una dintre cele mai frumoase cascade din lume.

Cascada Bigar a fost catalogata de catre jurnalistii unei publicatii americane drept cea mai frumoasa cascada unica din lume. Romanii care stiu despre ea, insa, sunt mult prea putini.

Autoritatile dau din umeri. Niciun investitor nu s-a aratat interesat de perla dintre munti.

Primarul comunei Bozovici si directorul Directiei Silvice Caras-Severin nu se dau batuti, insa. Ei incearca sa faca demersuri pentru a transforma Cascada Bigar intr-un loc vizitat de mii de turisti care sa se simta bine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Album de nunta la Cascada Bigar