Antena Meniu Search
x

Albumul foto de familie, realizat de profesioniști, un cadou tot mai apreciat de români

Un album cu fotografii de familie, într-un decor de basm. E cadoul pe care şi-l fac tot mai mulţi tineri - mai ales dacă au copii mici. În era tehnologiei, studiourile foto au devenit o afacere - mai ales în această perioadă

Vezi și

Un album cu fotografii de familie, într-un decor de basm. E cadoul pe care şi-l fac tot mai mulţi tineri - mai ales dacă au copii mici. În era tehnologiei, studiourile foto au devenit o afacere - mai ales în această perioadă. Pentru că românii, spun fotografii, au învăţat să facă diferenţa între o poză cu telefonul şi una realizată de un profesionist.

În epoca smartphone-urilor cu camere performante, fotografia profesionistă câştigă teren.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O şedinţă foto durează aproximativ o oră. Costă în timpul săptămânii peste 500 de lei, iar în weekend - 600. Un album din piele pentru fotografii adaugă încă 350 de lei la preţ. Şi totuşi, fotografii nu duc lipsă de clienţi în luna decembrie. Cei mai mulţi - părinţi tineri cu bebeluşi.

Pentru fotografi, şi luna ianuarie este pe jumătate rezervată - atât de multe cereri au primit în perioada sărbătorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Albumul foto de familie, realizat de profesioniști, un cadou tot mai apreciat de români