Antena Meniu Search
x

Alcoolemie demnă de Cartea Recordurilor pentru un angajat al Primăriei Iaşi

Un angajat al Primăriei Iaşi a reuşit aseară să-i şocheze pe poliţişti, dar şi pe medici. Cu o alcoolemie care îl putea ucide, bărbatul s-a urcat la volan şi a provocat un accident.

Un angajat al Primăriei Iaşi a reuşit aseară să-i şocheze pe poliţişti, dar şi pe medici. Cu o alcoolemie care îl putea ucide, bărbatul s-a urcat la volan şi a provocat un accident.

Dus la secţie, a reuşit să fugă de agenţi. E drept, goana n-a fost prea iute, iar poliţiştii au pornit la pas după el. Medicii vorbesc despre o premieră mondială: nimeni n-a reuşit să conducă o maşină, cu o asemenea alcoolemie. 

Trecut demult de pragul fatal al comei alcoolice, bărbatul nu doar că respira. Era conştient, stătea în picioare şi a mai și putut să fugă.

Vezi și

A fost prins de poliţişti cu o alcoolemie de record, pe o şosea din Iaşi, imediat după ce a intrat cu maşina pe care o conducea într-un şanţ. Din fericire, niciun om nu i-a ieşit în cale.

Avea o alcoolemie de peste 5 la mie și a reușit să conducă mașina, ceea ce ar putea fi o premieră mondială.

Şi poliţiştilor li s-a părut incredibil, aşa că, după rezultatul alcooltestului, au vrut să-l ducă la spital.

Bărbatul, angajat al Primăriei din Iaşi, s-a luptat minute-n şir cu poliţiştii. Ca să nu existe niciun dubiu, reprezentanţii IPJ au anunţat că etilotestul avea toate verificările la zi.  A refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cele din urmă, bărbatul a recunoscut că înainte să urce la volan a băut mai multe pahare de ţuică. Era în timpul liber, aşa că niciun reprezentant al primăriei nu comentează gestul lui. În urmă cu două săptămâni, un alt bărbat din Galaţi a murit din cauza unei beţii.

Avea o alcoolemie de 6,3 la mie în sânge. Recordul absolut îl deţine însă o femeie, care a supravieţuit după ce a ajuns la spital cu 7.5 la mie alcool în sânge.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Stiri sociale » Alcoolemie demnă de Cartea Recordurilor pentru un angajat al Primăriei Iaşi