Antena Meniu Search
x

Alertă într-o localitate din Bistriţa-Năsăud! O catastrofă, evitată în ultimul moment

Un incendiu violent a izbucnit la o casă, iar flăcările uriaşe riscau să se extindă şi la şcoala de lângă imobil. Pompierii au intervenit rapid pentru a evita o catastrofă.

Vezi și

Un incendiu violent a izbucnit la o casă, iar flăcările uriaşe riscau să se extindă şi la şcoala de lângă imobil. Pompierii au intervenit rapid pentru a evita o catastrofă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă propietara a avut nevoie de îngrijiri medicale când şi-a văzut munca de-o viaţă transformată în scrum!

Agoniseala de-o viaţă a familiei din Rusu Bârgăului a fost distrusă în câteva minute. Nimeni nu ştie motivul pentru care flăcările au cuprins dintr-o dată tot acoperişul casei.

Depăşiţi de situaţie şi panicaţi, vecinii au alertat de urgenţă pompierii, care venit cu nu mai puţin de 5 autospeciale.

Din fericire, focul nu a făcut şi victime, deoarece nimeni nu se afla în interiorul casei în momentul izbucnirii incendiului.

Pagubele sunt însă însemnate, iar imobilul nu are asigurare. Pompierii trebuie să stabilească acum ce anume a cauzat dezastrul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Alertă într-o localitate din Bistriţa-Năsăud! O catastrofă, evitată în ultimul moment