Antena Meniu Search
x

Verişoara regelui romilor, Dorin Cioabă, a dispărut de acasă!

O verişoară a regelui autointitulat al romilor, Dorin Cioabă, a dispărut de acasă de ieri dimineaţă. Fata plecase să-şi facă buletinul dar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de ea.

Vezi și

Fata de 16 ani nu a mai răspuns la telefon şi nici acasă nu s-a mai întors. 

"Aţi accesat căsuţa vocală!"

Este singurul lucru pe care familia îl aude de fiecare dată când încearcă să dea de ea. Sunt deja peste 24 de ore de când nimeni nu mai ştie nimic despre adolescentă.

Tânăra plecase să-şi facă buletinul. Ultima cu care a vorbit, la scurt timp după ce ieşise din casă, a fost chiar sora ei. 

"A zis că e în oraş cu o prietenă, că se duce să-şi cumpere nişte pantofi şi că nu mai are baterie la telefon", a povestit sora fetei. 

În scurt timp, familia a primit însă un mesaj îngrijorător. Cineva îi anunţa că tânăra ar urma să plece din ţară. Cu ochii în lacrimi mama Emanuelei a apelat la ajutorul nepotului, regele Cioabă.

Familia a semnalat dispariţia şi la poliţie.

"Ne este frică să nu fi căzut pe mâna vreunui psihopat care să o omoare", spune familia fetei. 

Pe internet însă, rudele au găsit însă alte indicii. Cum că fata, în ciuda tradiţiilor care interzic asta, ar fi vorbit cu un băiat. Oamenii se gândesc acum la varianta ca adolescenta să fi fugit cu el.

"Dacă ar fi cu un băiat ar fi bine, dar să nu păţească ceva rău", zice familia. 

Anul trecut, Daniel Cioabă a mai anunţat la poliţie că o fată de 13 ani din comunitatea de romi din Sibiu a fost răpită de la şcoală. Dar, ulterior, s-a dovedit că fata plecase de acasă de bună voie. Cu un băiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Verişoara regelui romilor, Dorin Cioabă, a dispărut de acasă!