Antena Meniu Search
x

Alex trebuia să fie plecat la muncă, în Irlanda, mama lui l-a găsit mort în podul casei, în Iaşi

Alex trebuia să fie plecat la muncă, în Irlanda, dar mama lui l-a găsit mort în podul casei, în Iaşi. Tânărul din Butea avea doar 22 de ani şi a lăsat în urma lui multe semne de întrebare.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 28.01.2019, 09:23

Alexandru avea doar 22 de ani
Alex trebuia să fie plecat la muncă, în Irlanda, mama lui l-a găsit mort în podul casei, în Iaşi - Facebook

Alex trebuia să fie plecat la muncă, în Irlanda, dar mama lui l-a găsit mort în podul casei, în Iaşi. Tânărul din Butea avea doar 22 de ani şi a lăsat în urma lui multe semne de întrebare.

Zilele trecute, Alex Cotnăreanu trebuia sa plece în Irlanda, scrie Bună Ziua Iaşi. Îşi cumpărase bilet de autocar şi urma să se urce la Roman în maşină. Şoferul autocarului l-a aşteptat pe Alex multă vreme, apoi a luat legătură cu mama băiatului, care locuia în comuna Butea.

Mama lui Alex l-a sunat pe acesta de mai multe ori pe telefonul mobil şi cum acesta nu a răspuns, s-a dus acasă, să vadă ce e cu el. Acolo a făcut o descoperire teribilă. Băiatul ei era mort, spânzurat de o grindă din podul casei.

"Mama tânărului împreuna cu un cumnat l-au căutat. L-au găsit spânzurat cu o funie de o grindă din podul casei.", a precizat o sursă din cadrul anchetei, citată de BZI.ro. Imediat mama a sunat la 112 şi au cerut ajutor. Un echipaj medical a ajuns la casa femii, dar, din nefericire, nu a mai putut decât să declare decesul.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz. "Poliţiştii ieşeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa şi fac cercetări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt. De asemenea, s-a dispus efectuarea necropsiei, pentru stabilirea cauzelor decesului.", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Alexandru nu a lăsat niciun bilet de adio şi nimeni nu înţelege de ce a recurs la un asemenea gest. Totuşi, localnicii din comuna ieşeana Butea spun că el s-ar fi despărţit de curând o tânără pe care ar fi iubit-o foarte mult.

"Ştiu că s-a despărţit de o fată. Avea şi ceva probleme cu banii, dar nimeni nu ştie ce s-a întâmplat. Lumea vorbeşte prin sat, dar numai el ştie ce a fost în sufletul lui. Era un băiat foarte bun, la locul lui. Dumnezeu să îl ierte.", a spus un localnic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Alex trebuia să fie plecat la muncă, în Irlanda, mama lui l-a găsit mort în podul casei, în Iaşi