Antena Meniu Search
x

Tragedia din familia lui Andrei Anghel: "Nu ştiu cum o să trăiesc fără el"

"A fost cel mai bun prieten al meu şi nu ştiu cum o să mă descurc fără el". Sunt cuvintele Alexandrei Anghel, sora românului care a murit în tragedia aviatică din Ucraina

Vezi și

"A fost cel mai bun prieten al meu şi nu ştiu cum o să mă descurc fără el". Sunt cuvintele Alexandrei Anghel, sora românului care a murit în tragedia aviatică din Ucraina

Alexandra încearcă să fie tare. Lacrimile care-i umezesc din când în când obrajii stau mărturie însă pentru durerea care-i sfâşie sufletul. În tragedia din Ucraina nu şi-a pierdut doar fratele, ci şi pe cel mai bun prieten, omul care i-a fost mereu aproape. "Cât de mult l-am iubit. A fost prietenul meu cel mai bun. Este ceva greşeală undeva şi asta nu s-a întâmplat, poate a pierdut avionul. Nu ştiu de ce, dar nu vreau să cred, încă nu pot să cred că chiar s-a întâmplat".

Părinţilor şi surorii lui Andrei le-a fost foarte greu să se despartă de el atunci când a ales să vină în România să studieze Medicina. Tânărul a vrut însă cu orice preţ să studieze la aceeaşi facultate la care a învăţat şi bunica lui.

La facultate, Andrei a cunoscut-o pe Olga. Şi s-a îndrăgostit. "Tocmai a terminat al doilea an de medicină şi a vrut să meargă în vacanţă cinci săptămâni prin Bali, să se plimbe pe acolo, să stea la plajă, o vacanţă de vis pentru amândoi", a mai spus Alexandra.

O vacanţă care s-a transformat în cel mai negru coşmar pentru familia lui Andrei...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Tragedia din familia lui Andrei Anghel: "Nu ştiu cum o să trăiesc fără el"