Antena Meniu Search
x

Alexandra și Florin, tinerii care au renunțat la Marea Britanie pentru a trăi autentic la țară, în România

O viaţă ca în poveştile copilăriei lor. Asta şi-au dorit doi tineri români stabiliţi în Marea Britanie, pentru copiii lor. Aşa că după 5 ani trăiţi în Regat, au renunţat la tot pentru a se muta la ţară, în Mureş.

de Redactia Observator

la 01.06.2020, 16:21

Vezi și
  • Tinerii vor să transforme curtea din comuna Apold într-un loc de relaxare.
  • O viaţă simplă şi naturală, în care copiii să înveţe să trăiască autentic.

Un gest care pe mulţi ar putea să-i sperie sau să-i uimească, dar care pentru ei este cea mai bună decizie. Acum tinerii vor să transforme curtea din comuna Apold într-un loc de relaxare pentru cei care visează, ca şi ei, la viaţa la ţară.

O viaţă simplă şi naturală, în care copiii să înveţe să trăiască autentic. Asta au visat Alexandra şi Florin în momentul în care au început să caute o casă la ţară.

Florin Gubariciu: La momentul respectiv inca eram in Anglia si cum zicea si sotia mea eram in cautarea motivului sa ne intoarcem inapoi si efectiv am inceput cautarile

Alexandra Stamate: Copiilor le e foarte greu in casa si mie imi era foarte greu cu ei in casa si cand iesi din casa sa dai direct in masini, in magazine si sa faci 10 minute pana in parc si pana acolo sa ii tii numai in reguli.

Florin Gubariciu: Vazand locul acesta care era casa plus teren, nu stiu, nu stiu daca a durat o saptamana pana cand am luat bilet de avion si am venit direct aici

Deşi s-au speriat puţin, la început, cei doi spun că au simţit dincolo de raţiune că aici le este locul.

Alexandra Stamate: E o energie, e ceva, nu cred ca pot explica chestia asta, dar da, locul te atrage pe tine

5 ani au locuit în Regatul Unit Alexandra şi Florin, iar cei trei copii ai lor, în vârstă de 2 şi 4 ani, sunt născuţi acolo. Cu toate acestea s-au adaptat rapid la viaţa la ţară.

Deocamdată, Alexandra şi Florin locuiesc într-o rulotă şi pun bazele fermei lor. Îşi finanţează proiectele dintr-o afacere online şi speră că, în scurt timp, vor putea împărtăşi tuturor bucuria traiului la ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Alexandra și Florin, tinerii care au renunțat la Marea Britanie pentru a trăi autentic la țară, în România