Antena Meniu Search
x

Alin Grădinaru, campion european la Motocross

Fiecare cupă, fiecare medalie şi reuşită, toate îi sunt închinate tatălui său, care a pierit într-un accident de motor. Alin, campionul de doar 16 ani al motocrosului românesc, înregistrează succes după succes

Vezi și

Fiecare cupă, fiecare medalie şi reuşită, toate îi sunt închinate tatălui său, care a pierit într-un accident de motor. Alin, campionul de doar 16 ani al motocrosului românesc, înregistrează succes după succes. 

Se hrăneşte din adrenalină şi victorii, dar în viaţa de zi cu zi este extrem de timid. Mama lui se ocupă cu mână de fier de toate competiţiile, îl sprijină şi stă cu inima strânsă, la fiecare cursă.

Un palmares impresionant. De la 7 ani, de când a început să concureze, a strâns sute de trofee naţionale şi internaţionale, toate dedicate tatălui, care şi-ar fi dorit să îl vadă măcar o dată pe podium.

Talentul ieşit din comul l-a adus pe Alin în atenţia regizorilor de film. Atunci când nu face sărituri de câţiva metri cu motorul sau drifruri cu maşina de 350 de cai putere, joacă şi în filme.

Producţia urmează să apară în cinematografe în luna octombire. Dar, până atunci, Alin va fi prezent pe circuitul de la Braşov, la campionatul naţional de drift. Unde vrea să câştige iar. Pentru tatăl lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Alin Grădinaru, campion european la Motocross