Antena Meniu Search
x

Video Alternativă la mare la poalele munţilor Harghita: "E o minunăţie, sunt toate îmbinate, şi munte, şi mare"

Când drumul până la mare e prea lung, turiştii caută alternative! Aşa au descoperit un loc răcoros, situat exact la poalele munţilor Harghita. Este vorba despre lacul Zetea, o zonă sălbatică şi spectaculoasă, perfectă pentru cei care vor să practice sporturi nautice, să pescuiască sau, pur şi simplu, să facă o baie în apa limpede.

de Redactia Observator

la 11.08.2021, 08:26

Vezi și

La nici 20 de kilometri de Odorheiul Secuiesc, turiştii descoperă un peisaj de o frumuseţe rară. Munţii Harghita întâlnesc Marea Secuiască. Aşa este cunoscut în zonă Lacul Zetea, cea mai mare întindere de apă din judeţ. 

Axente Gabriela: "E minunat să stai şi în natură, să asculţi şi păsările, să mai vezi şi animale şi să ai lângă tine şi apa, e o minunăţie, sunt toate îmbinate, şi munte, şi mare". 

Gabriela se află aici de aproape o săptămână. A făcut băi în lac, s-a plimbat cu barca, dar şi cu hidrobicicleta. Este un loc în care nu ai timp să te plictiseşti, cred turiştii.

Alternativa la mare

Pe acelaşi subiect

"Este foarte călduţă (n.r. apa), este aer curat, este foarte frumos! Max, hai, hai în apă, vino şi tu în apă, vii să te bălăceşti şi tu cu mine?", spune o fetiţă.

Dan Nisipeanu, turist: "Lacul, excelent, condiţii excelente să faci agrement. Apa e caldă, foarte bună. Sunt de două zile"

Deşi există locuri de cazare în zonă, oamenii preferă să campeze direct pe marginea apei, iar pentru asta au la dispoziţie un teren imens. În rulote sau în corturi... astfel se simt mai aproape de natură. 

Costel Cucu: "Am fost şi anul trecut, a fost frumos, ne a plăcut, am revenit!"

"Aici e după cum vedeţi foarte curat, avem apă caldă, ca şi acasă! Preţurile sunt foarte bune!", spune un turist.  

O zi de campare costă 15 lei sau 25 de lei pentru cei care vor să aibă acces la o sursă de electricitate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Alternativă la mare la poalele munţilor Harghita: "E o minunăţie, sunt toate îmbinate, şi munte, şi mare"