Antena Meniu Search
x

Video Câmpul dintre Venus și Saturn, plin de gropi, a devenit parcare cu plată. Șoferii plătesc 15 lei/zi pentru a-și lăsa mașinile printre gunoaie

Câmpul dintre staţiunile Venus şi Saturn a fost tranformat în parcare cu plată de către Primăria Mangalia l-a transformat în parcare cu plată. Însă, oamenii îşi rup maşinile în gropile de acolo şi mai şi plătesc pentru asta. 

de Adrian Obreja

la 09.08.2021, 12:50

Vezi și

3 lei/ora sau 15 lei o zi întreagă, atât costă parcarea pe câmp, în apropierea plajei cuprinse între staţiunile Venus şi Saturn, o parcare de unde lipsesc asfaltul, marcajul rutier, delimitarea locurilor. Găsim aici doar gunoaie, pământ și gropi, în care șoferii își rup mașinile.

Turiștii sunt nemulțumiți pentru că veneau aici și în anii trecuți și nu exista un astfel de tarif pentru a intra pe această bucată de câmp. În schimb, de câteva zile, în plin sezon estival, Primăria Mangalia a decis să monteze bariere şi parcometre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Câmpul dintre Venus și Saturn, plin de gropi, a devenit parcare cu plată. Șoferii plătesc 15 lei/zi pentru a-și lăsa mașinile printre gunoaie