Meniu LIVE
Search
x

Amenda primită de supermarketul în care au fost surprinşi doi şobolani în vitrine. Magazinul are şi activitatea suspendată temporar

Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a amendat supermarket-ul din Sectorul 1 în care au fost surprinşi doi şobolani în vitrină. Amenda este de 10.000 de lei.

De Redactia Observator la 18.06.2021, 12:05

"Situaţia a fost semnalată recent în Sectorul 1 al Capitalei, unde au fost surprinse imagini cu şobolani printre produsele alimentare ale unui supermarket. Existând un risc major pentru sănătatea populaţiei, conducerea Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) s-a autosesizat şi a dispus de urgenţă un control la punctul de lucru al operatorului economic", se arată în comunicatul ANSVSA.

Pe lângă amendă, supermaket-ul are şi activitatea suspendată temporar pentru deratizare şi igienizare. În urmă cu două zile, doi şobolani au fost surprinşi în vitrina unui supermarket din Sectorul 1 în timp ce împărţeau frăţeşte un covrig.

La scurt timp după ce imaginile au apărut în spaţiul public, conducerea unităţii comerciale a emis un comunicat în care şi-a prezentat scuze clienţilor şi a precizat că ultima deratizare fusese efectuată cu doar o zi înainte.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Amenda primită de supermarketul în care au fost surprinşi doi şobolani în vitrine. Magazinul are şi activitatea suspendată temporar