Amenda primită de supermarketul în care au fost surprinşi doi şobolani în vitrine. Magazinul are şi activitatea suspendată temporar

De Redactia Observator.
Publicat: 18.06.2021, 11:53.
Actualizat: 18.06.2021, 12:05

Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a amendat supermarket-ul din Sectorul 1 în care au fost surprinşi doi şobolani în vitrină. Amenda este de 10.000 de lei.

Amenda primită de supermarketul în care au fost surprinşi doi şobolani în vitrine. Magazinul are şi activitate suspendată temporar

Captură Facebook

"Situaţia a fost semnalată recent în Sectorul 1 al Capitalei, unde au fost surprinse imagini cu şobolani printre produsele alimentare ale unui supermarket. Existând un risc major pentru sănătatea populaţiei, conducerea Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) s-a autosesizat şi a dispus de urgenţă un control la punctul de lucru al operatorului economic", se arată în comunicatul ANSVSA.

Pe lângă amendă, supermaket-ul are şi activitatea suspendată temporar pentru deratizare şi igienizare. În urmă cu două zile, doi şobolani au fost surprinşi în vitrina unui supermarket din Sectorul 1 în timp ce împărţeau frăţeşte un covrig.

La scurt timp după ce imaginile au apărut în spaţiul public, conducerea unităţii comerciale a emis un comunicat în care şi-a prezentat scuze clienţilor şi a precizat că ultima deratizare fusese efectuată cu doar o zi înainte.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.