Antena Meniu Search
x

Amenzi de 12.000 de lei date în București, în doar două ore, pentru nepurtarea măștii de protecție (Video)

Prima zi în care s-au dat amenzi în Bucureşti pentru nepurtarea măştii de protecţie în zone publice aglomerate a scos, în total, 12.000 de lei din buzunarele celor prinşi pe picior greşit. În mai puţin de două ore, poliţiştii au dat 24 de amenzi, 35 de avertismente verbale şi măşti.

de Redactia Observator

la 06.08.2020, 22:55

Vezi și
  • Polițiștii au împărțit, în București, amenzi, avertismente verbale și măști.

Poliţiştii au început controalele încă de la primele ore ale dimineţii. În Gara de Nord, unul dintre cele mai aglomerate locuri din Bucureşti, nu toţi respectă regulile. 

24 de persoane au fost amendate, iar oamenii au avut de plătit între 500 şi 2500 de lei pentru că n-au vrut să poarte mască. Alţi 35 de oameni au primit doar avertismente. 

Doar scoaterea banilor din buzunar i-ar mai putea convinge pe unii să se gândească de două ori înainte de a renunţa la mască. 

În total, poliţiştii au scris amenzi în valoare totală de 12.000 de lei, în doar două ore. Dacă unii dintre amendaţi n-au nicio intenţie să plătească, alţii încearcă să găsească soluţii pentru a acoperi găurile lăsate de sancţiuni. 

Pe lângă amenzi, poliţiştii au împărţit şi măşti! Dublu ca număr, faţă de sancţiuni. 

Este prima zi în care poliţiştii îi verifică pe bucureşteni dacă poartă sau nu masca de protecţie în pieţe, în staţiile de autobuz sau în gările din Capitală. 

Controalele vor continua şi în zilele următoare, în toate zonele aglomerate din Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Amenzi de 12.000 de lei date în București, în doar două ore, pentru nepurtarea măștii de protecție (Video)