Antena Meniu Search
x

Ana-Maria are 17 ani și a dispărut de patru zile din Timiș

O fată de 17 ani din localitatea Periam, județul Timiș, a fost dată dispărută după ce a plecat de acasă sâmbătă, pe 8 februarie, și nu s-a mai întors.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 11.02.2020, 18:44

Fată dată dispărută în Timiș
Adolescentă din Timiș, dată dispărută. Persoanele care au informații despre ea sunt rugate să sune la 112 - IPJ Timiș

O fată de 17 ani din localitatea Periam, județul Timiș, a fost dată dispărută după ce a plecat de acasă sâmbătă, pe 8 februarie, și nu s-a mai întors.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei minore, de 17 de ani, dispărută de pe raza localității Periam, judeţul Timiş. În data de 8 februarie, ALBA ANA-MARIA CLARA ar fi plecat de la domiciliul din localitatea Periam, strada Vișinului, judeţul Timiş, iar până în prezent nu a mai revenit.

Ana-Maria Clara are 1.62 metri înălțime, aproximativ 50 de kilograme, păr blond, ochi albaștri cu tatuaje la nivelul ambelor încheieturi ale membrelor superioare.

La momentul dispariției purta pantaloni albaștri, tricou albastru cu imprimeu colorat pe partea din față, o geaca cachi cu glugă și pantofi sport negri.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Ana-Maria are 17 ani și a dispărut de patru zile din Timiș