Ana-Maria are 12 ani și a dispărut fără urmă din Piatra Neamț, după ce a plecat de la școală

De Daniel Murărescu.
Publicat: 26.10.2019, 07:17.
Actualizat: 26.10.2019, 08:06

O fată de 12 ani din Piatra Neamț a fost dată dispărută, vineri, pe 25 octombrie. Ana-Maria Moldoveanu a plecat de la școală și nu s-a mai întors acasă.

Copilă dispărută în Neamț

Ana-Maria Moldoveanu are 12 ani și a dispărut vineri, pe 26 octombrie 2019

IPJ Neamț

O fată de 12 ani din Piatra Neamț a fost dată dispărută, vineri, pe 25 octombrie. Ana-Maria Moldoveanu a plecat de la școală și nu s-a mai întors acasă.

Update 08:00. Copila a fost găsită în dimineața zilei de sâmbătă, anunță reprezentanții IPJ Neamț.

Știre inițială:

Copila este căutată chiar în aceste momente de Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și de cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț.

Polițiștii din cadrul IPJ Neamț au fost sesizați de către o femeie, de 55 de ani, cu privire la faptul că minora Ana-Maria Moldoveanu, în vârstă de 12 de ani, din Piatra Neamț, a plecat de la școală în jurul orei 13.00 și după terminarea orelor de curs nu a mai revenit la domiciliu.

Copila are 1,60 metri înățime, 50 de kilograme, păr șaten lung, prins într-un coc, ochi verzi.

La momentul dispariției, minora era îmbrăcată cu uniforma școlară, având în piept un ecuson cu inscripțiile specifice unității școlare, blugi verzi, geacă neagră cu buline albe și în picioare purta o pereche de pantofi vișinii, de lac.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în localitățile limitrofe în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.