Antena Meniu Search
x

Anchetă la spitalul din Roman, pentru imaginile sfâșietoare cu bătrânul care cerea ajutor, dar era total ignorat (VIDEO)

Este anchetă la spitalul de urgentă din Roman, după ce un bătrân a cerşit ajutorul medicilor minute în şir. Cu dureri, a fost ignorat de personalul medical şi lăsat să aştepte pe hol, sprijinit în baston.

Vezi și

Este anchetă la spitalul din Roman, după ce un bătrân a fost filmat a cerând ajutorul medicilor. Cu dureri, a fost ignorat de personalul medical şi lăsat să aştepte pe hol, sprijinit în baston.

Impresionaţi de suferinţa lui, ceilalţi pacienţi au filmat scenele, iar videoul a devenit viral pe Internet. În replică, medicii spun că bărbatul e un obişnuit al camerei de gardă. Iar cazul lui nu reprezintă o urgenţă majoră.

Bărbatul de 84 de ani, sprijinit într-un toiag, îşi strigă suferinţa la uşa Centrului de Primiri Urgenţe.

Durerile sunt provocate de o sondă, întrucât bătrânul a ost diagnosticat cu adenom de prostată.

Pe acelaşi subiect

Impresionat de suferinţa bătrânului, un pacient a filmat tot. Iar cazul, ajuns pe internet, a iscat un scandal monstru. Medicii de la Urgenţe şi-au amintit imediat de bătrân.

În perioada 1 august 2016 - 6 ian 2017, bătrânul s-a prezentat de 27 de ori la CPU Roman.

De fiecare dată a fost adus şi dus înapoi, acasă, de ambulanţă, spune conducerea spitalului. Cu o zi înainte de a fi filmat, chiar i s-ar fi făcut toate analizele. În ziua de Bobotează, însă, s-a întors la spital pentru că sonda se înfundase.

Nu-şi ia niciodată reţeta, motiv pt care revine pentru aceeaşi simtamologie. Cam la o oră de când a ajuns la Urgenţe, bătrânului i s-a schimbat sonda. Este un pacient care nu are răbdare să aştepte de cele mai multe ori şi tot se plimbă pe holuri.

Medicii spun că, din cauza zăpezii şi a viscolului, salvarea a avut întârzieri cu alte cazuri. Dar şi că ei au făcut totul din punct de vedere medical pentru bătrân.

"Într-adevăr este un pacient în vârstă, putem să înţelegem că îi este greu, că îl doare, că nu are cine să-l întrebe de viaţă şi de sănătate şi poate caută compania cuiva venind de atâtea ori la urgenţă, dar nu putem să rezolvăm noi toate aceste problemele.", mai spun medicii.

După difuzarea imaginilor, primarul interimar al municipiului Roman a solicitat conducerii Spitalului Municipal să efectueze o anchetă în acest caz. Şi secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a cerut clarificări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Anchetă la spitalul din Roman, pentru imaginile sfâșietoare cu bătrânul care cerea ajutor, dar era total ignorat (VIDEO)