Antena Meniu Search
x

Video Anchetatorii ar vrea să stea de vorbă cu criminalul din Oneşti, dar medicii nu şi-au dat acceptul pentru externare

Criminalul de la Oneşti va fi audiat când starea de sănătate îi va permite. Chiar dacă anchetatorii speră să îl interogheze cât mai curând, doctorii nu şi-au dat încă acordul pentru externare. Bărbatul a fost transferat ieri la un spital din Bacău după ce medicii din Oneşti au decis că starea lui este în agravare.

De Irina Munteanu la 04.03.2021, 17:49
Vezi și

Agresorul din Oneşti va fi audiat de poliţişti

Între timp au apărut şi primele sancţiuni după intervenţia eşuată a poliţiştilor, în urma căreia doi oameni şi-au pierdut viaţa.

A fost transportat la spitalul din Bacău, pentru ca medicii de acolo să-l stabilizeze şi anchetatorii să-l audieze.

"Întrucât starea pacientul s-a deteriorat, a început să facă febră, s-a decis trimiterea acestuia în Spitalul Județean de Urgență Bacău pentru efectuarea unui Computer Tomograf și internarea într-un spital de ragn superior. A fost internat în secția de Anstezie Terapier Intensivă prin intermediul secției de chirurgie. S-a efectuat Computer Tomograf cap, torace, abdomen și se așteaptă rezultatul analizelor de sânge efectuate pentru stabilirea unei conduite terapeutice ulterioare", precizează Adina Lupu, directorul medical al SJU Bacău.

Starea criminalului era în agravare

Medicii care s-au ocupat de autorul dublei crime de la Oneşti au spus miercuri că starea medicală a criminalului este în agravare, însă datoria lor este să salveze orice viaţă, oricine ar fi persoana respectivă.

"În momentul actual, starea generală a pacientului este în uşoară agravare, s-a luat legătura cu spitalul judeţean Bacău, o să-l transferăm la Bacău pentru investigaţii. Pacientul a devenit instabil hemodinamic, febril, o stare generală în agravare. Din punct de vedere medical, este conştient, cooperant. Este în stare să răspundă la întrebările adresate de către medici. Am discutat cu pacientul doar pe partea medicală. Nu a cerut să vadă pe nimeni", a precizat medicul specialist înainte de transferul pacientului la Bacău.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Anchetatorii ar vrea să stea de vorbă cu criminalul din Oneşti, dar medicii nu şi-au dat acceptul pentru externare