Antena Meniu Search
x

Anchetatorii din Muntenegru vor trimite autoritatilor romane concluziile accidentului de autocar

Muntele Negru al romanilor incepe sa dea raspunsuri. Nu si pentru rudele celor care au pierit in rapa blestemata. Olimpian Dervis, fratele omului de afaceri Nicolae Dervis care a murit in acea prapastie, nu cauta vinovati. Vrea liniste

Vezi și

S-a grabit spre moarte si a luat cu el alte 17 suflete nevinovate. Iar durerea celor care au ramas nu poate fi masurata. “Acel sofer care avea serviciu si avea o situatie destul de buna, dupa cum am vazut la televizor, trebuia sa-si vada de serviciul lui. Poate a fost obosit”, a spus fratele omului de afaceri din Curtea de Arges care a murit in accident.

Sunt sase saptamani de la moartea fratelui sau si nici acum nu cauta vinovati de aratat cu degetul. Spera doar ca totul sa fi fost un vis urat. si-atat. “Noi avem impresia ca e undeva si trebuie sa vina. Durerea din inimile noastre n-o poate scoate nimeni”, a marturisit barbatul.

Anchetatorii din Muntenegru insa, au putut scoate adevarul la iveala si au dat verdictul oficial astazi. Imprudenta soferului a provocat accidentul. “Tahometrul indica foarte clar ca viteza autobuzului a fost de 80km/h. Nu exista niciun dubiu ca viteza era prea mare pentru acel sector de drum”, a explicat expertul care se ocupa de caz.

Chiar daca atentionari erau peste tot. “Exista si semn de avertizare a pericolului, dar si semn ca se apropie un tunel. Toate acestea duc la concluzia ca soferul nu a condus preventive”, a adaugat specialistul.

Iar locul accidentului inca aminteste in detaliu de momentul tragediei. “Se vede clar ca tragedia a avut loc aici, iar aceste semne temporare nu au fost inlocuite nici dupa mai bine de o luna de la accident”, a spus un reporter de la Vijesti TV, Muntenegru.

Chiar daca expertii muntenegreni au spus oficial concluziile anchetei, datele inca nu au fost tirmise catre autoritatile din Romania. Hartii, de altfel, foarte importante atat pentru ancheta cat si pentru supravietuitori si rudele victimelor care au de gand sa ceara pretul pe suferinta. in instanta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Anchetatorii din Muntenegru vor trimite autoritatilor romane concluziile accidentului de autocar