Antena Meniu Search
x

Andreea Bălan a devenit mireasă! Deocamdată, doar de probă

Andreea Bălan a devenit mireasă! Deocamdată, doar de probă. Artista a încercat douăsprezece rochii albe, în aşteptarea nunţii de luna viitoare.

Vezi și

Andreea Bălan a devenit mireasă! Deocamdată, doar de probă. Artista a încercat douăsprezece rochii albe, în aşteptarea nunţii de luna viitoare.

În martie, va face cununia religioasă pe celebra plajă californiană Sunset Beach. Va fi o ceremonie restrânsă: mirii îşi vor jura credinţă doar în prezenţa unui preot şi a naşilor.

În martie, va face cununia religioasă pe celebra plajă Sunset Beach. Va fi o ceremonie restrânsă: mirii îşi vor jura credinţă doar în prezenţa unui preot şi a naşilor. 

Andreea Bălan şi-a împlinit visul. Cu doar o lună înainte să se mărite cu iubitul ei, actorul George Burcea, cântăreaţa s-a văzut mireasă. Şi nu o dată, ci de douăsprezece ori. Atâtea rochii a probat, pentru o şedinţă foto. Pentru propria nuntă, ştie exact ce va purta.  

La nici cinci luni de la naştere, Andreea şi-a recuperat silueta de model. Spune că e pregătită să fie soţie.

Luna viitoare, ea şi George vor zbura în Statele Unite, ca să-şi facă jurămintele de credinţă. După doi ani de când s-au îndrăgostit, au decis să fie o familie şi în faţa lui Dumnezeu. 

Mai exact, pe plaje Sunset Beach, făcută celebră în urmă cu 20 de ani, în serialul cu acelaşi nume. 

Pe plajă, vor fi foar ei şi naşii, dar promit că vor face o petrecere de nuntă în aprilie, când e programat botezul. Andreea a dezvăluit de ce nu vrea o ceremonie tradiţională.

"De-a lungul anilor, am cantat la foarte multe nunti din acest motiv nu vreau sa am o nunta traditionala, ca parca m-as duce la job, am pregatit din luna martie un show cu 2 programe pentru nunţi, pentru petrecerile private.", a mărturisit artista.

Chiar dacă va fi mireasa lui George pe plajă, Andreea spune că nu va face şi cununia civilă. Cel puţin, nu momentan. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Andreea Bălan a devenit mireasă! Deocamdată, doar de probă