Antena Meniu Search
x

Angajat al Regiei Autonome de Stat, arestat pentru pedofilie. A recunoscut că a agresat două fetiţe

Un angajat al Regiei Autonome de Stat a fost arestat pentru pedofilie. Bărbatul, un IT-ist în vârstă de 30 de ani, a recunoscut că a agresat sexual două fetiţe de 11 ani, pe care le-a pândit pe stradă. În urmă cu patru ani, acelaşi individ a fost închis pentru viol.

Vezi și

Un angajat al Regiei Autonome de Stat a fost arestat pentru pedofilie. Bărbatul, un IT-ist în vârstă de 30 de ani, a recunoscut că a agresat sexual două fetiţe de 11 ani, pe care le-a pândit pe stradă. În urmă cu patru ani, acelaşi individ a fost închis pentru viol. Dar victima de atunci, o tânără majoră, şi-a retras plângerea, iar el a fost eliberat.

Acuzaţiile aduse angajatului RAPPS sunt clare şi extrem de grave: abuz sexual faţă de doi minori. Marius Buluceanu urmărea copiii în parcul din cartier sau când ieşeau de la şcoală. Victime i-ar fi căzut două fetiţe. 

Pe a doua copilă ar fi abuzat-o chiar pe strada paralelă. Fetiţa venea de la şcoală când bărbatul, cu 19 ani mai mare decât ea, a abordat-o. Chiar victimele le-au povestit părinţilor ce li s-a întâmplat, iar ei au depus, imediat, plângeri la poliţie. Ieri, la prima oră, Mihai Buluceanu a fost ridicat de acasă.

Marius Buluceanu are 30 de ani. Locuia împreună cu părinţii şi lucra la departamentul IT al Regiei Autonome, Administraţia Patrimoniului şi Protocolului de Stat. A mai fost închis. În urmă cu patru ani, pentru viol. Nu a stat mult timp după gratii, pentru că victima de atunci şi-a retras plângerea. Acum, însă, riscă o pedeapsă de peste 10 ani de închisoare cu executare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Angajat al Regiei Autonome de Stat, arestat pentru pedofilie. A recunoscut că a agresat două fetiţe