Antena Meniu Search
x

Steaua nu mai vinde bilete pentru ca nu a achitatat chiria pentru Arena Nationala

Cu patronul dupa gratii, se strang nori negri deasupra Stelei. Angajatii clubului au fost opriti sa intre la casele de bilete de la Arena Nationala si sa vanda tichete, pentru ca nu fusese achitata chiria de 25.000 de euro, obligatorie pentru fiecare meci jucat acolo.

Vezi și

Cu seful pentru a doua oara la inchisoare, si Steaua e la ananghie. Paznicii de la Arena Nationala le-au interzis dimineata angajatilor clubului sa intre la ghiseele de la casele de bilete si sa-si faca treaba.

Nerabdatori, suporterii stelisti au venit dis de dimineata ca sa obtina bilete pentru mult asteptatul meci care va avea marti. Au avut parte de o surpriza total neplacuta. Casele de bilete erau inchise.

Suporterii au asteptat pana dupa pranz, ca sa ajunga Valeriu Argaseala, presedintele clubului, cu banii la primarie. 25.000 de euro, cat era datoria. Argaseala a mers si sa ceara aprobari pentru sarbatoarea Stelei de marti. Marsul incepe de la stadion, iar echipa se urca intr-un autocar descoperit, pana in Piata Constitutiei, la intalnirea cu fanii.

Exista informatii ca suporterii au de gand sa mearga inclusiv la Rahova pentru a impartasi bucuria si cu Gigi Becali, chiar daca vor fi despartiti de ziduri groase si zabrele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Steaua nu mai vinde bilete pentru ca nu a achitatat chiria pentru Arena Nationala