Antena Meniu Search
x

Antonia, pofte de gravidă

Antonia are emoţii mari, în apropierea naşterii copilului pe care îl are cu Alex Velea. Dar şi pofte la fel de mari şi de diverse

Vezi și

Antonia are emoţii mari, în apropierea naşterii copilului pe care îl are cu Alex Velea. Dar şi pofte la fel de mari şi de diverse

Frumoasa cântăreaţă a poftit, de curând, la jumări. Aşa cum îi stă bine unei gravide, dorinţa i-a fost imediat îndeplinită.

Chiar dacă a mai trecut prin experienţa unei sarcini, Antonia descoperă acum că fiecare este diferită. Ea a trecut peste pofta de dulciuri şi fructe şi a ajuns direct la cea de jumări. Le-a primit pe tavă, însă nu de la Alex Velea, ci de la un bun prieten.

Ea şi-a împărtăşit bucuria cu fanii, pe un cont de socializare şi a lăsat un mesaj de mulţumire pentru bunul ei prieten. Antonia nu pare să se sperie nici de kilogramele pe care le ia în plus, pentru că ştie că după naştere le va da jos.

Între timp, Alex Velea are grjă ca totul să fie bine pentru viitoare mămică. Şi-a chemat mama la Bucureşti ca să aibă grijă de Antonia. Băieţelul este aşteptat cu sufletul la gură. Viitorii părinţi s-au gândit deja şi la un nume - Ion, după tatăl lui Alex.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Antonia, pofte de gravidă