Antena Meniu Search
x

Anul 2014 vine cu un nou val de scumpiri

2014 aduce un val de scumpiri. Vom plăti mai mult pentru combustibil, gaze şi automat pentru alimente. Nici viciile nu scapă netaxate în noul an.

Vezi și

Accizele mai mari sunt doar încă un motiv pentru scumpiri. Tutunul ne va arde, însă, la buzunar mai tare decât focul de la aragaz. Acciza va creşte cu 67 la sută aşa că nu trebuie să ne ghicească nimeni în cafea ca să ne dăm seama că vom plăti mai mult pentru un pachet de ţigări.

Creşterea tarifelor la carburanţi duce inevitabil la noi măriri de preţuri. Vom plăti mai mult pentru.orice. De la alimente, la produse de tehnologie, toate trebuie să fie transportate până la magazin. Un cost pe care producătorii nu-l suportă din buzunarul propriu.

Şi va fi, dintr-un singur punct de vedere. Anul viitor creşte salariul minim de la 800, la 850 de lei. Un venit care ne asigură, însă, şi sancţiuni pe măsură.

Cea mai mică amendă rutieră va ajunge la 170 de lei odată cu această majorare. Într-o mare de scumpiri, nu ne rămâne decât să sperăm.

Dacă sunteţi fumător, aveţi maşină şi depăşiţi frecvent viteza legală, dorinţa pentru noaptea de Revelion ar trebui să fie o mărire de salariu în 2014.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Anul 2014 vine cu un nou val de scumpiri