Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Apă sfinţită la robinet pentru credincioşii din Prahova. Un preot a sfinţit uzina de apă pentru a scăpa de îmbulzeală (Foto)

Oamenii din Prahova au apă sfinţită la robinet. Un preot a sfinţit uzina de apă de la Barajul Paltinu pentru a evita îmbulzeala tradiţională de Bobotează.

de Redactia Observator

la 09.01.2018 , 13:03

Credincioşii din Prahova au apă sfinţită la robinet. Un preot a sfinţit uzina de apă de la Barajul Paltinu pentru a evita îmbulzeala tradiţională de Bobotează.

Astfel, oamenii nu s-au mai înghesuit la biserică pentru a pune mâna pe o sticlă de agheasmă, aşa cum spune tradiţia de Bobotează. Preotul paroh din satul Lunca Mare a ţinut slujba de Bobotează în uzina de apă de la Barajul Paltinu.

Întrebat dacă prahovenii vor avea agheasmă la robinet, preotul care a oficiat slujba la barajul Paltinu a declarat că apa va avea calităţi tămăduitoare timp de opt zile, până în data de 14 decembrie, notează adevarul.ro.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

La finalul slujbei, preotul Şopaltă a fost rugat de către angajaţi să le sfinţească şi autoturismele de serviciu, pentru a fi feriţi de ghinioane şi atunci când merg pe teren, iar preotul nu a dat înapoi.

A ridicat capotele maşinilor şi a ţinut o slujbă specifică... maşinilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Ştiri sociale » Apă sfinţită la robinet pentru credincioşii din Prahova. Un preot a sfinţit uzina de apă pentru a scăpa de îmbulzeală (Foto)