Antena Meniu Search
x

Aproape 50 de blocuri din Sectorul 6 rămân fără apă caldă până pe 24 august

Aproximativ 50 de blocuri din Sectorul 6 al Capitalei vor rămâne fără apă caldă, până marți, 24 august 2021, la ora 24.00. Conform Termoenergetica, de luni vor începe lucrări de înlocuire a unei conducte pe Magistrala 1 Vest din Sectorul 6.

de Redactia Observator

la 06.08.2021, 17:49

Aproape 50 de blocuri din Sectorul 6 rămân fără apă caldă până pe 24 august - Profimedia

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) a anunțat că începând de luni, de la ora 10.00, încep lucrările de înlocuire a aproximativ 40 de metri de conductă, armături de diverse dimensiuni și a patru compensatori pe Magistrala 1 Vest, din Sectorul 6 al Capitalei.

Lucrările vor fi efectuate în zona străzii Valea Ialomiței din sectorul 6. „Furnizarea apei calde pentru un număr de aproximativ 50 blocuri va fi sistată până marți, 24 august 2021, ora 24:00”, a transmis compania.

Fără apă caldă timp de două săptămâni

Conform acesteia, lucrarea este deosebit de importantă pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în cartierul Drumul Taberei, în viitorul sezon de încălzire. „De asemenea, este important de subliniat că, prin poziția pe care o are această porțiune de magistrală, lucrările nu pot fi executate decât în perioada de revizie a CET Vest”, a mai informat Termoenergetica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Aproape 50 de blocuri din Sectorul 6 rămân fără apă caldă până pe 24 august