Antena Meniu Search
x

Arestare SPECTACULOASĂ la Constanţa. Şantajist bolnav de TBC, prins în flagrant de poliţişti

Flagrant într-un restaurant din Constanta. Poliţiştii au reuşit să reţină un bărbat care încerca să îl şantajeze pe patronul localului.

Arestare SPECTACULOASĂ la Constanţa. Şantajist bolnav de TBC, prins în flagrant de poliţişti: "Pune-ţi dracu' masca pe bot" (VIDEO)

Flagrant într-un restaurant din Constanta. Poliţiştii au reuşit să reţină un bărbat care încerca să îl şantajeze pe patronul localului.

Individul, fost angajat al restaurantului şi dat afara ulterior, l-a ameninţat pe proprietar că, dacă nu îi dă 1000 de euro, va spune tuturor că, pe perioada cât era angajat la restaurantul respcetiv, ar fi contactat o boala transmisibilă şi periculoasă (TBC). Lucru care ar fi adus grave prejudicii afacerii. În schimb, patronul a anunţat poliţia, iar şantajistul a fost reţinut.

Polițiștii constănțeni l-au imobilizat pe bărbat după ce acesta primise suma de 4.500 de lei de la omul de afaceri.

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore şi prezentat ulterior instanței de judecată, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind escortat și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Arestare SPECTACULOASĂ la Constanţa. Şantajist bolnav de TBC, prins în flagrant de poliţişti