Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbatul din Vaslui care a încercat să batjocorească copilul vecinilor nu mai rezistă în arest şi a cerut o pedeapsă mai uşoară

Nicu I., un bărbat din Vaslui acuzat de tentativă de omor şi tentativă de răpire în scopuri sexuale, a apărut în faţa magistraţilor cu rugămintea înlocuirii arestului preventiv cu o pedeapsă mai uşoară.

de Cristian Ionescu

la 24.08.2019 , 12:02

- Profi Media

Nicu I., un bărbat din Vaslui acuzat de tentativă de omor şi tentativă de răpire în scopuri sexuale, a apărut în faţa magistraţilor cu rugămintea înlocuirii arestului preventiv cu o pedeapsă mai uşoară.

Arestat pentru că a înjunghiat în gât si în spate un tânăr de 21 de ani si pentru că a încercat să răpească si să batjocorească o fetiţă de numai 11 ani, bârlădeanul nu mai poate în arest.

Bărbatul din Vaslui care a încercat să batjocorească copilul vecinilor nu mai rezistă în arest

Articolul continuă după reclamă

Aflat în arest preventiv, un bărbat din Vaslui care a încercat să fure fetiţa vecinilor şi s-o abuzeze, nu mai rezistă în arest şi a cerut înlocuirea măsurii de detenţie cu una mai uşoară.

"Individul, Nicu I., de 52 de ani, a încercat acum câteva zile s-o agreseze sexual pe nepoata mea de 11 ani. Fetita a fost trimisă de sora mea la piată, să ia ceva repede. A fost văzută de Nicu Iorga, care a luat-o de mână, fără să o cunoască, a început să-i spună că e frumoasă, că o iubeste, să meargă cu el să-i dea o înghetată. Fata nu a vrut si atunci el i-a zis că merge să-i ia bomboane, iar fata a zis că acceptă doar ca să scape de el. Când el a plecat după bomboane, aceasta a fugit la sora mea si i-a spus că un nene a vrut să o ia cu el. Sora si cumnatul au depus plângere la politie pentru tentativă de viol", precizează unchiul fetei.

Judecătorii au respins, ca nefondată, cererea bărbatului de 52 de ani.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Bărbatul din Vaslui care a încercat să batjocorească copilul vecinilor nu mai rezistă în arest şi a cerut o pedeapsă mai uşoară