Antena Meniu Search
x

Un şofer a intrat cu maşina în copac, după o depăşire neregulamentară

Un bărbat de 46 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident cumplit, pe o şosea din Argeş. Şofer de profesie, omul a călcat prea tare acceleraţia şi, într-o depăşire neregulamentară, a pierdut controlul maşinii. Autoturismul s-a încolăcit în jurul unui copac, iar bărbatul a rămas încarcerat. Medicii nu i-au mai putut salva viaţa

Vezi și

Un bărbat de 46 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident cumplit, pe o şosea din Argeş. Şofer de profesie, omul a călcat prea tare acceleraţia şi, într-o depăşire neregulamentară, a pierdut controlul maşinii. Autoturismul s-a încolăcit în jurul unui copac, iar bărbatul a rămas încarcerat. Medicii nu i-au mai putut salva viaţa.

A venit cu viteză, cu fază lungă, a încercat să depăşească şi n-a mai apucat. Maşina a ajuns o grămadă de fiare în jurul unui copac de pe marginea drumului. Acolo, bărbatul a rămas încarcerat, fără prea multe şanse de supravieţuire. S-a intervenit cu sculele de descarcerare, s-a extras victima. După zeci de minute de resuscitare, medicii l-au declarat mort. Şoferul gonea în întuneric, de la Piteşti spre Curtea de Argeş, când n-a mai putut să îşi controleze maşina.

Bărbatul avea o familie şi în urmă cu trei săptămâni şi-a condus fiica la altar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un şofer a intrat cu maşina în copac, după o depăşire neregulamentară