Antena Meniu Search
x

Radu, vloggerul cu care Armata Română strânge like-uri în social media

De la "să trăiţi" şi "la loc comanda", la like şi share! Armata şi Poliţia Română câştigă teren pe reţelele de socializare.

Vezi și

De la "să trăiţi" şi "la loc comanda", la like şi share! Armata şi Poliţia Română câştigă teren pe reţelele de socializare. Doar că uneori, pozele nu atrag doar aprecieri, ci şi critici. O fotografie de la Afaceri Interne este intens dezbătută. Studenţii Academiei lucrează la un calcultor... fără tastatură. În timp ce Armata, are o nouă armă pe internet. Poveştile din cazarmă sunt relatate de un vlogger. 

"Numele meu este Radu şi astăzi o să vorbim despre cariera militară." Radu Chirilă a îmbrăcat deja uniforma, însă pe cea de student la Academia Tehnică Militară și este primul vlogger din istoria Armatei Române. Vorbeşte relaxat despre lucruri serioase. Şi a început cu povestea lui. La 13 ani a hotărât ce va face în viaţă. 

În primul filmuleţ denumit "Poveşti din Armată" sunt şi câteva momente demne de o telenovelă. Astfel, armata încearcă să recruteze tineri pe internet, dar şi like-uri. 

Nici Poliţia nu rămâne în urmă. Ministerul Afacerilor Interne nu are încă un vlogger, dar are o echipă care are grijă de pagina de socializare. Însă, o postare recentă a câştigat like-uri şi... dislike-uri. Internauţii s-au întrebat ce lipseşte în această fotografie. "După mașinile de poliție fără girofar, la doamna Carmen Dan au ajuns PC-urile cu tastatură invizibilă. Se operează cu puterea minții, dacă există în dotare."

Explicaţia ministerului a fost că există şi mouse şi tastatură pentru calculator, dar se aflau.... pe o tăblie glisantă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Radu, vloggerul cu care Armata Română strânge like-uri în social media