Antena Meniu Search
x

Criminalul din Iaşi ar fi intrat timp de 2 săptămâni în apartamentul familiei ucise, ca să fure şi să vândă lucruri (Video)

Anchetatorii au făcut precizări neaşteptate în cazul dublei crime de la Iaşi, în care un tânăr de 20 de ani a ucis în casă o mamă şi pe fiul ei. El ar fi intrat zilnic, timp de 2 săptămâni în apartamentul în care se aflau cadavrele celor două persoane, de unde a furat diferite bunuri.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.05.2019, 17:31

Criminalul la Iaşi ar fi intrat timp de 2 săptămâni în apartamentul familiei ucise, ca să fure şi să vândă lucruri (Video) Vezi și

Anchetatorii au făcut precizări neaşteptate în cazul dublei crime de la Iaşi, în care un tânăr de 20 de ani a ucis în casă o mamă şi pe fiul ei. El ar fi intrat zilnic, timp de 2 săptămâni în apartamentul în care se aflau cadavrele celor două persoane, de unde a furat diferite bunuri pentru a le vinde.

Tânărul ar fi recunoscut deja crima şi ar fi cunoscut ca şi consumator de substanţe interzise, acesta fiind şi motivul crimei, obţinerea de bani pentru satisfacerea dependenţei.

Detalii în cazul dublei crime de la Iaşi

Un tânăr de 20 de ani a fost arestat la Iaşi, fiind principalul suspect în cazul asasinării în propria casă a unei familii, vecini de bloc. Ucigaşul ar fi intrat zilnic, timp de 2 săptămâni, în apartamentul vecinilor, pe care îi omorâse cu sânge rece. 

Pe acelaşi subiect

El ar fi intrat în apartamentul familiei spunând că are nevoie să dea un telefon, însă la un moment dat l-a înjunghiat mortal pe fiul femeii, iar pe aceasta a lovit-o năprasnic, femeia căzând şi lovindu-se cu capul de tăblia patului, decedând.

"Văzând că victimele nu mai reacţionează a luat din uşa de acces cheile, a ieşit, a încuiat uşa apartamentului şi a plecat. A revenit în seara aceleiaşi zile şi folosind cheile sustrase a intrat în locuinţa victimelor şi a luat primele bunuri, respectiv un telefon mobil marca Samsung, un telefon mobil marca Allview, un încărcător de telefon mobil si un pachet de ţigări marca Ashima”, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Tânărul ar fi intrat în apartamentul unde se aflau cadavrele victimelor sale timp de aproape 2 săptămâni, de unde a furat diverse bunuri pentru a le vinde.

Vecinii au sunat la 112, după ce cadavrele au început să intre în putrefacţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Criminalul din Iaşi ar fi intrat timp de 2 săptămâni în apartamentul familiei ucise, ca să fure şi să vândă lucruri (Video)