Antena Meniu Search
x

Suspect principal în cazul dublei crime de la Iaşi, un tânăr de 21 de ani care strângea bani de droguri (Video)

Un tânăr de 21 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore ca fiind principalul suspect în cazul crimei de la Iaşi, unde o mamă şi fiul ei au fost ucişi în propria casă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 16.05.2019, 19:10

Suspect principal în cazul dublei crime de la Iaşi, un tânăr de 21 de ani care strângea bani de droguri (Video) Vezi și

Un tânăr de 21 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore ca fiind principalul suspect în cazul crimei de la Iaşi, unde o mamă şi fiul ei au fost ucişi în propria casă.

Tânărul ar fi recunoscut fapta în faţa anchetatorilor şi ar fi precizat că strângea bani ca să-şi cumpere droguri. El va fi prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat şi furt calificat.

Un tânăr de 21 de ani, suspect principal pentru dubla crimă din Iaşi

Poliţiştii din Iaşi au efectuat astăzi percheziţii fulger în locuințele a trei persoane pe care le bănuiesc de comitere și complicitate la crima. Un bărbat de 21 de ani era suspectul principal, care a şi fost reţinut.

Pe acelaşi subiect

În urmă cu două săptămâni, într-un apartament din zona Păcurari din Iași au fost găsite două cadavre, al unei femei şi al fiului său. Atât femeia cât și bărbatul prezentau urme de violența pe corp, iar anchetatorii au luat în calcul două variante, cea a unei crime urmate de sinucidere, dar și a unei duble crime.

Iată că poliţiştii au descoperit indicii spre a doua variantă, confirmată, potrivit unor surse şi de suspectul dus la audieri.

În urma interogării principalului suspect, poliţiştii ar fi aflat că femeia şi fiul ei au fost jefuiți şi ucişi, lucrurile furate fiind apoi vândute, iar principalul suspect ar fi declarat la audieri că strângea bani de droguri, el fiind cunoscut ca un consumator de substanţe interzise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Suspect principal în cazul dublei crime de la Iaşi, un tânăr de 21 de ani care strângea bani de droguri (Video)