Antena Meniu Search
x

TREABA DE MANTUIALA: Asfaltul se toarna direct in noroi la Dej!

Cand trebuie sa indeplineasca planul, muncitorilor romani nu le sta nimic in cale. Locuitorii unui cartier din Dej si-au pus mainile in cap cand au vazut cum se reabiliteaza strada lor. Muncitorii au turnat betonul direct peste un strat gros si moale de noroi.

Vezi și
Strada "Baia Mare" din Dej se suprapune pe o portiune cu DN 1C. Reabilitarea drumului national a inceput in urma cu doi ani si trebuia terminata in luna ianuarie. Ca sa se incadreze cat de cat in termenul de finalizare a lucrarii, muncitorii "au dat bice" in ultima perioada. Asa ca, astazi turnau de zor asfaltul pentru rigole si trotuare. Dupa trei zile de ploi.

Primarul stie care e situatia. Spune insa ca are mainile legate. “Din pacate, noi nu avem parghiile de interventie pentru ca noi nu suntem parte contractanta in acest contract de reabilitare a strazii”, sustine primarul municipiului Dej Morar Costan.

Edilul mai spune ca a facut numeroase plangeri la Directia Judeteana de Drumuri, ca sa reclame faptul ca muncitorii fac treaba de mantuiala. Pana acum, nu s-a intamplat nimic. Oamenii asfalteaza in continuare cum stiu ei.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » TREABA DE MANTUIALA: Asfaltul se toarna direct in noroi la Dej!