Antena Meniu Search
x

Asistații social din Neamț, dezamăgiți de târgul de joburi

A fost aglomeraţie azi la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă din judeţul Neamţ! Aproape trei sute de asistaţi social au fost chemaţi să-şi caute un loc de muncă, indiferent de nivelul lor de pregătire.

de Redactia Observator

la 15.02.2019, 17:44

Vezi și

A fost aglomeraţie azi la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă din judeţul Neamţ! Aproape trei sute de asistaţi social au fost chemaţi să-şi caute un loc de muncă, indiferent de nivelul lor de pregătire. Oamenii au venit, au văzut iar cei mai mulţi dintre ei au plecat dezamăgiţi. Niciunul dintre posturile oferite de angajatori nu s-a ridicat la pretenţiile lor.

De la primele ore ale dimineţii, asistaţii social din judeţul Neamţ au venit cu speranţe mari la Bursa locurilor de muncă pentru persoanele defavorizate.

Doritorii au avut de ales din peste o sută de oferte făcute de doisprăzece angajatori locali. În ciuda indicaţiilor, unora le-a fost greu să se orienteze. Și mai greu să se angajeze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nici angajatorii care au prezentat oferte salariale atractive nu şi-au găsit mai repede candidaţii.

Chiar dacă nu şi-au găsit un loc de muncă, asistaţii social care au trecut pe la târg au avut de câştigat. Au obţinut o dovadă care le va prelungi dosarul pentru ajutorul financiar dat de stat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Asistații social din Neamț, dezamăgiți de târgul de joburi