Antena Meniu Search
x

Atelierul lui Moș Crăciun s-a mutat la Constanța

Atelierul lui Moș Crăciun s-a mutat zilele acestea la Constanța! De data asta, însă, nu spiriduşii sunt cei care se ocupă de decoraţiuni. Sunt nişte copii decişi să-şi facă propriile podoabe pentru bradul de Crăciun. Nu lucrează oriunde.

de Redactia Observator

la 22.11.2019, 17:23

Vezi și

Atelierul lui Moș Crăciun s-a mutat zilele acestea la Constanța! De data asta, însă, nu spiriduşii sunt cei care se ocupă de decoraţiuni. Sunt nişte copii decişi să-şi facă propriile podoabe pentru bradul de Crăciun. Nu lucrează oriunde. Muncesc într-un atelier de croitorie. Astfel, decoraţiunile lor sunt făcute din lână, materiale textile şi polistiren. Cei mici au confecţionat şi cadouri pentru membrii familiilor lor.

Mai e puţin peste o lună până la Crăciun, dar în atelierul din Constanţa este deja atmosferă de Sărbătoare.

Copiii spiriduşi s-au pus pe treabă din timp şi speră că anul acesta o să facă o surpriză Moşului şi o să împodobească bradul cu ornamete create doar de ei. Din polistiren, textile imprimate tematic sau lână colorată, cei mici confecţionează de zor cele mai frumoase globuri. Unde mai pui că sunt şi perfect sigure pentru fraţii mai mici, pentru că sunt nonlergenice, dar pot deveni un cadou special şi pentru cei mari.

Nu doar copiii îşi împlinesc aici visul de a deveni "ajutoarele Moşului". Şi proprietara atelierului spune că se străduieşte an de an să creeze cadouri de vis inspirate din copilăria ei.

Astfel de ateliere au rolul de a le dezvolta copiilor creativitatea, imaginația și îi țin departe de ispitele tehnologiei spun specialiştii. Aşa că părinţii sunt încurajaţi să caute astfel de locuri sau să-i implice cât mai mult pe cei mici în pregătirile pentru Sărbători. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Atelierul lui Moș Crăciun s-a mutat la Constanța