Antena Meniu Search
x

Atenţie, ŞOFERI! Avertizări meteo de CEAŢĂ şi POLEI în mai multe judeţe din ţară, vizibilitate redusă sub 50 metri

Meteorologii au emis, sâmbătă dimineaţă, cod galben de ceaţă pentru nouă judeţe, precum şi o atenţionare de polei pentru alte cinci.

Meteorologii au emis, sâmbătă dimineaţă, cod galben de ceaţă pentru nouă judeţe, precum şi o atenţionare de polei pentru alte cinci.

UPDATE 9:00 Atenţionarea cod galben care vizează judeţele Alba şi Harghita este în vigoare până la ora 11.00, în timp ce Maramureş, Cluj, Sălaj şi Satu Mare sunt sub averizare până la ora 12.00.

UPDATE 8:30 Judeţul Vâlcea se află sub cod galben de ceaţă până la ora 10.40, în timp ce în Caraş-Severin atenţionarea este în vigoare până la ora 11.00, potrivit ANM. De asemenea, până la ora 9.00, rămân sub atenţionare de ceaţă judeţele Maramureş şi Sălaj.

Conform meteorologilor, în aceste zone vizibilitatea este local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri. Totodată, în unele zone vor fi depuneri de chiciură şi condiţii de polei.

Pe acelaşi subiect

Judeţele Teleorman, Giurgiu, Bihor, Timiş şi Arad se află sub cod galben de ceaţă până la ora 8.00, în timp ce Sălaj, Maramureş, Olt şi Dolj sunt sub atenţionare până la ora 9.00.

Potrivit ANM, în aceste zone vizibilitatea este local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri. Totodată, în unele zone vor fi depuneri de chiciură şi condiţii de polei.

Pentru judeţele Vrancea, Galaţi, Bacău, Vaslui şi Neamţ, ANM a emis o atenţionare cod galben de polei, valabilă până la ora 9.00. În aceste zone va ploua slab.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Atenţie, ŞOFERI! Avertizări meteo de CEAŢĂ şi POLEI în mai multe judeţe din ţară, vizibilitate redusă sub 50 metri