Antena Meniu Search
x

Vezi cum e vremea chiar pe Facebook! Se lansează o secţiune dedicată prognozelor meteo

Utilizatorii Facebook au sau vor avea cât de curând la dispoziţie o secţiune pentru prognoza meteo, chiar în cadrul aplicaţiei.

Utilizatorii Facebook au sau vor avea cât de curând la dispoziţie o secţiune pentru prognoza meteo, chiar în cadrul aplicaţiei.

Aplicaţia mobilă de Facebook, precum şi site-ul pentru desktop au început propagarea unei noi secţiuni, dedicate prognozei meteo. Cei de la Facebook susţin că deja 95% dintre utilizatorii săi pot accesa noua facilitate şi că, în zilele următoare, aceasta va fi disponibilă pentru toată lumea.

Noua secţiune meteo din Facebook este un upgrade la mesajul cu care reţeaua socială îşi întâmpină uneori utilizatorii şi care include temperatura actuală. Prin intermediul acestuia, utilizatorii pot accesa acum o secţiune dedicată special prognozei meteo.

În afară de mesajul de întâmpinare din feed, noua facilitate mai poate fi accesată şi din secţiunea More, acolo unde Facebook înghesuie toate funcţiile auxiliare feed-ului, precum grupurile şi paginile.

Noua secţiune meteo din Facebook oferă doar informaţii privind temperaturile maxime şi minime, furnizate de weather.com, fiind lipsită de anvergura unei aplicaţii dedicate, care informează utilizatorul cu privire la multe alte aspecte meteo, precum puterea vântului, şansa şi cantitatea de precipitaţii etc.

În plus, Facebook va oferi şi notificări cu privire la condiţiile meteo. Deocamdată, notificările sunt în fază de test, urmând să fie implementate în forma lor finală până la sfârşitul acestei luni.

Pentru Facebook, noua secţiune dedicată condiţiilor meteo face parte dintr-un şir care pare interminabil de facilităţi ce au rolul de a ţine cât mai mult captiv utilizatorul în ecosistemul reţelei sale sociale.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Vezi cum e vremea chiar pe Facebook! Se lansează o secţiune dedicată prognozelor meteo