Antena Meniu Search
x

Au reinceput cautarile in cazul lui Abel Apostol! Anchetatorii au gasit probe noi

Abel a fost ucis, infasurat intr-o perdea si aruncat cu greutati in Mures! E ipoteza de film horror pe care o au acum anchetatorii dupa ce apele Muresului au scos la suprafata o panza legata cu caramizi si o camasa plina de sange

Vezi și

O camasa aparent insangerata. O perdea transformata in giulgiu. Sunt semnele unei executii de tip mafiot. Trupul lui Abel ar fi fost infasurat in bucata de panza luata din restaurant si trimis in adancuri. Sotia omului de afaceri, inca indoliata, nu poate gasi alte explicatii pentru descoperirea din Mures. "Ce sa fi cautat bucata aia de panza, care era a noastra, o foloseam pentru perdele la terasa? Ce motiv ar fi avut cineva sa o lege cu pietre si sa o arunce acolo?", se intreaba femeia.

Intre terasa restaurantului unde a fost asezat portretul lui Abel si malul Muresului sta doar un gard de stuf. Distanta e indeajuns de mica incat sa ii permita ucigasului sa scape repede de cadavru. In rechizitoriu, procurorii spuneau ca principalul suspect l-a ascuns pe Abel in mai putin de o ora.

Dupa prima de zi de cautari, nu s-a gasit trupul omului de afaceri. Dar din apa a fost scoasa de pompieri o camasa patata.

Anchetatorii trebuie sa stabileasca daca este vorba de sangele omului de afaceri. Ar putea fi proba de aur, in instanta, unde se judeca procesul lui Adrian Buleu, sotul asociatei lui Abel.

Procesul se va relua la sfarsitul lunii viitoare. Intre timp, cautarile continua pe Mures.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Au reinceput cautarile in cazul lui Abel Apostol! Anchetatorii au gasit probe noi