Antena Meniu Search
x

INUMAN! Au târât un cal cu un tractor și apoi l-au rănit cu o drujbă

În lipsa unor măsuri drastice, actele de cruzime extremă faţă de animale par să ia amploare. De această dată, doi tineri au legat un cal de un tractor şi l-au târât zeci de metri

Vezi și

În lipsa unor măsuri drastice, actele de cruzime extremă faţă de animale par să ia amploare. De această dată, doi tineri au legat un cal de un tractor şi l-au târât zeci de metri

Cei doi agresori, fraţi, erau beţi când au trecut pe lângă calul lăsat de proprietar la păscut, la marginea oraşului maramureşean Borşa. Erau cu un tractor şi li s-a părut o ideea bună să ia animalul cu ei. L-au legat de utilaj şi l-au târât zeci de metri.

Câţiva localnici au văzut incidentul şi au încercat să intervină, dar indivizii, care nu au împlinit 18 ani au trecut la ameninţări cu o drujbă. După, şi-au vărsat furia pe bietul cal. Martorii oribilei scene au sunat imediat la poliţie, dar până a sosit echipajul, tinerii au dispărut. Unul dintre cei doi, imediat după incident, a postat pe o reţea de socializare un mesaj pentru prietenii virtuali. Şi nu unul prin care să-şi ceară scuze pentru gestul lui, ci unul de sfidare. Scria că a făcut multe prostii la viaţa lui şi că pe unele le va repeta.

Din fericire, animalul a ajuns înapoi în grija proprietarului, iar cu o îngrijire adecvată ar putea să scape cu viaţă. Cei doi tineri care l-au tăiat cu drujba sunt acum cercetaţi pentru cruzime şi violenţe împotriva animalelor, dar şi pentru conducere fără permis, în stare de ebrietate, distrugere şi ameninţare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » INUMAN! Au târât un cal cu un tractor și apoi l-au rănit cu o drujbă