Antena Meniu Search
x

Un autocar plin cu români a luat foc în Ungaria

46 de români care voiau să-şi petreacă anul nou în Germania, au trecut prin infern. Autocarul lor a fost înghiţit de flăcări pe o autostradă din țara vecină.

Vezi și

În primele clipe după izbucnirea incendiului, panica s-a răspândit printre pasageri. Mai întâi, fumul înecăcios a umplut autocarul iar şoferul, speriat, a oprit în prima parcare.

Oamenii s-au repezit să-şi scoată bagajele, dar când au deschis uşa la cală, flăcările au ţâşnit afară.

Autocarul plin cu români se îndrepta spre Munchen. Oamenii fie se întorceau din vacanţa de Crăciun, fie mergeau să-şi petreacă revelionul cu rudele aflate la muncă în străinătate.

Înainte de graniţa cu Austria, a luat foc pe autostradă. Pasagerii se plânsesere de frig în autocar şi îi ceruseră şoferului să dea aerul condiţionat mai tare.

A explodat autobuzul! Venim dinspre Tatabanya. Ne aflăm la 7 kilometri de graniţa cu Austria. A început în zona bagajelor, iar acum e foarte mare. E urgent!, suna apelul disperat al unuia dintre călători către salvatori.

În tot haosul, oamenii nici măcar n-au realizat dacă au apucat să se salveze toţi.

Cei mai mulţi au rămas doar cu hainele de pe ei.

Odată cu bagajele lor, s-au făcut scrum şi banii de călătorie. Incendiul a fost stins de pompieri, dar aceştia n-au mai apucat să salveze nimic din bunurile lor.

Românii au fost cazaţi peste noapte într-un internat iar dimineaţă au plecat cu un alt autocar spre Germania. Mai puţin 3 dintre ei, rămaşi fără acte. Pentru bagajele distruse, firma de transport le-a oferit, în avans, 100 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Un autocar plin cu români a luat foc în Ungaria