Antena Meniu Search
x

Avantajele apei igienizate, în pandemia de coronavirus

Pandemia de coronavirus i-a făcut pe oameni să caute tot mai multe soluţii pentru a face dezinfectarea, iar o soluţie este reprezentată de utilizarea apei igienizate.

de Redactia Observator

la 22.06.2021, 17:31

Apa igienizată se poate obţine cu ajutorul unui dispozitiv
Apa igienizată se poate obţine cu ajutorul unui dispozitiv
  • Apa igienizată este o soluţie 100% naturală care nu afectează pielea.

De exemplu, tot mai mulţi reprezentanţi ai unor restaurante de top au decis să utilizeze apa extraigienică pentru a igieniza atât suprafeţele de lucru, cât şi legumele şi fructele utilizate. Iar totul este făcut cât se poate de natural, pentru că apa igienizată reprezintă, practic, un dezinfectant natural.

Iar pentru că apa igienizată este un produs 100% natural care acţionează ca dezinfectant fără să afecteze pielea, ea poate fi utilizată de oricine inclusiv ca dezinfectant pentru mâini, fără ca oamenii să mai fie obligaţi să cumpere tot felul de soluţii din magazine sau farmacii.

Apa igienizată poate avea efect, ca dezinfectant, de până la 12 ore

Pentru a obţine apă igienizată, nu trebuie să apelaţi la specialişti. Aveţi posibilitatea să vă creaţi apă igienizată în confortul propriei case. Vorbim în special despre utilizarea dispozitivului G2V Hypo 400, dispozitiv avizat să creeze un produs care să combată atât coronavirusul, cât şi alţi viruşi şi bacterii.

Astfel, aveţi la dispoziţie o tehnologie revoluţionară în căminul dumneavoastră, iar transportul este gratuit şi livrarea se face rapid. Iar procesul de obţinere a apei igienizate nu este dificil deloc. Trebuie să umpleţi rezervorul cu 400 de ml de apă de la robinet. Trebuie să adăugaţi sare. Atenţie, nu depăşiţi cantitatea recomandată. Trebuie să rotiţi capacul de pulverizare şi să agitaţi sticla. Trebuie să apăsaţi butonul pentru trei secunde, ca să aveţi cinci minute de funcţionare, sau trebuie să apăsaţi butonul de trei ori, pentru a avea 10 minute de funcţionare, respectiv intensitate mare. Conform rezultatelor laboratoarelor, apa dezinfectată își menține efectul timp de 8-12 ore şi trebuie ştiut că soluţia respectivă nu conţine substanţe chimice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Avantajele apei igienizate, în pandemia de coronavirus