Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Aventură inedită cu velierul pe mare. Turiști din toate colțurile lumii urcă pe punte, pentru o plimbare pe Marea Neagră

Nu e nevoie să traversăm planeta, pentru o astfel de vacanţă plină de adrenalină! E suficient să luăm pentru câteva ore velierul, de la malul Mării Negre.

de Redactia Observator

la 10.06.2018 , 21:05

Nu e nevoie să traversăm planeta, pentru o vacanţă plină de adrenalină! E suficient să luăm pentru câteva ore velierul, de la malul Mării Negre. O echipă Observator a urcat astăzi pe punte, alături de turişti din toate colţurile lumii.

Pentru trei ore, pasagerii de pe velier s-au despărţit de agitaţia de pe plaje. Şi de probleme. Plimbarea pe valuri a fost pentru unii dintre ei prima experienţă în larg.

Călătoria a fost lină, pentru că la cârmă se află un adevărat expert în navigaţie. Virgil Maraloiu şi-a trăit aproape toată viaţa pe apă. De mai bine de cincizeci de ani conduce veliere.

Vezi și

Virgil Maraloiu, skipper: "Este un sport destul de scump, dar merită. Cred că nu m-aş lăsa până la adânci bătrâneţi. De la vreo 14 ani practic yachingul."

Pentru câteva minute, şi turiştii au intrat în rol de skipper. O astfel de plimbare nu e lipsită de adrenalină.

Pasageri au fost nu doar români. Un turist a venit din Nigeria şi se află pentru prima oară la Constanţa.

"Este foarte interesant. Este foarte drăguţ imi place foarte mult. Imi place orizontul, este infinit.", spune, încântat, nigerianul.

Ioan Malciu, organizator: "Velierul pe care suntem acum a venit din Croaţia, a venit pe apă. A trecut prin mai multe mări, în jur de 21 de zile a durat aducerea lui."

Cabina velierului are trei dormitoare, un living o chicinetă şi bineintees o toaletă, toate oferă un confort sporit.

Plecarea pentru o astfel de călătorie pe mare se face din portul Tomis. Trei ore de plimbare costă 100 de lei de persoană.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Aventură inedită cu velierul pe mare. Turiști din toate colțurile lumii urcă pe punte, pentru o plimbare pe Marea Neagră