Antena Meniu Search
x

Averea lui Irinel Columbeanu, scoasa la licitatie

Irinel Columbeanu risca sa ramana fara 17 hectare de teren. Banca la care nu si-a mai platit ratele ar trebui sa scoata la licitatie, astazi, mai multe parcele pe care le detine miliardarul in afara Bucurestiului. Columbeanu are de restituit la banca aproximativ sapte milioane de euro.

Vezi și

Licitatia pentru vanzarea terenurilor a fost deschisa de un birou de executare. Se pare ca nimeni nu a platit cautiunea de participare la acest eveniment, desi pretul a fost diminuat deja pentru neprezentarea unor clienti interesati de aceste loturi.

Ca atare, licitatia se va reprograma si, deocamdata, milioanarul scapa. Reprezentantii unitatii bancare sunt nevoiti sa isi recupereze prejudiciul si vor insista pentru vanzarea terenurilor. Valoarea pamantului, care se afla in apropiere de DN1, in localitatea Ciolpani, se ridica la aproape doua milioane de euro.

Averea omului de afaceri a scazut semnificativ in ultimii ani dupa ce mai multe firme ale acestuia s-au apropiat de faliment. Pentru a-si salva anumite proprietati, Irinel Columbeanu le-a trecut pe numele tatalui sau.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Averea lui Irinel Columbeanu, scoasa la licitatie