Antena Meniu Search
x

Avertisment pentru românii care călătoresc în Italia, din partea Ministerului de Externe

Ministerul Afacerilor Externe a remis miercuri nun comunicat în care avertizează românii care călătoresc în Italia, legat de greva lucrătorilor de la Alitalia.

Ministerul Afacerilor Externe a remis miercuri nun comunicat în care avertizează românii care călătoresc în Italia, legat de greva lucrătorilor de la Alitalia.

"Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Italia că personalul Alitalia a organizat la 5 aprilie 2017 o grevă de 24 de ore, fapt pentru care vor fi afectate serviciile de control și de manevrare a bagajelor la Aeroportul Fiumicino din Roma, cauzând întârzieri și la nivelul programului de zbor al unor curse aeriene efectuate de alte companii.

Se recomandă pasagerilor care tranzitează Aeroportul din Fiumicino consultarea paginii de internet a aeroportului și a companiei aeriene cu care călătoresc.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Roma: +390683523358; +390683523356; +390683523352; +390683523344, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență, au la dispoziție și un telefon de urgență: +393451473935."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Avertisment pentru românii care călătoresc în Italia, din partea Ministerului de Externe