Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Avertismentul lui Orban pentru cei care vor să plece în vacanță: "Dacă nu poartă mască și dansează, cântă, vorbesc, reprezintă un risc de contaminare"

Ludovic Orban a îndemnat pe cei care doresc să plece în concediu de sărbători, în țară sau în străinătate, să se informeze privind situația epidemiologică din țara în care vor să se deplaseze, să anticipeze perspectivele și să vadă exact ce tipuri de restricții există în țara în care vor să se ducă, asta ca să nu ajungă în situația să-și ia bilet și să ajungă în carantină la hotel.

de Cristian Ionescu

la 12.11.2020 , 18:32

  • Premierul are câteva sfaturi pentru cei care vor să plece în concediu
  • Hotelurile nu sunt închise, a precizat premierul

Ludovic Orban: "Știți foarte bine, noi nu am închis hotelurile, de asemenea nu este închisă activitatea restaurantelor pentru cei care sunt cazați în hoteluri. Aici trebuie să vadă exact care e situația localității, pentru că avem cei doi indici, 1,5 și 3. În funcție de asta să ia o decizie unde să-și petreacă concediul. De aceea am și luat decizia de a nu mai permite organizarea de nunți, botezuri, mese festive și alte tipuri de evenimente private, pentru că din păcate, a reprezentat principala sursă de infectare. În general, participarea la petreceri în care nu se poartă mască, în care oamenii sunt apropiați, dansează, cântă, vorbesc, reprezintă un risc crescut de contaminare. Oamenii pot să socializeze, numai să respecte normele de protecție sanitară"

Vezi și
Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Avertismentul lui Orban pentru cei care vor să plece în vacanță: "Dacă nu poartă mască și dansează, cântă, vorbesc, reprezintă un risc de contaminare"