Antena Meniu Search
x

Avocatul din Oradea a recunoscut ca si-a ucis soacra

Intr-un tarziu si-a recunoscut crima. Trei saptamani i-au trebuit avocatului din Oradea sa le spuna procurorilor ca el este criminalul. Pentru crima comisa, acesta ar putea primi doar sase ani de inchisoare

Vezi și

A castigat timp si, odata cu recunoasterea faptei, ar putea primi o pedeapsa mult mai mica. Sase ani pentru o viata luata. "Ma asteptam ca, mai devreme sau mai tarziu, ca el sa-si recunoasca fapta", a spus Ioan Vilhan, fratele femeii ucise. Dupa trei saptamani de audieri, Cosmin Moraru si-a recunoscut fapta. "Am lovit-o pe soacra mea in mai multe zone ale corpului, aratand ca este posibil sa o fi lovit si in cap".

Soacra lui n-ar fi fost de acord cu o calatorie mai lunga pe care avocatul o planificase in strainatate. Furios, avocatul a facut-o sa taca. "S-a aplicat acea lovitura cu un blocator de la un volan de autoturism, dupa care s-a aplicat si o lovitura cu un cutit", a declarat avocatul lui Cosmin Moraru.

Doua usi inchise s-ar fi aflat intre ei si Cristina, sotia avocatului, care nu ar fi auzit nimic. Asa ca, in spatele gratiilor, ar putea ramane doar Cosmin. Pentru cati ani, vor decide judecatorii, care, odata cu schimbarea incadrarii juridice a faptei, i-au deschis calea spre o pedeapsa mai blanda. Din aceasta, Cosmin si-a mai taiat cativa ani odata cu recunoasterea faptei. "Minimul nu va mai fi de 10 ani de inchisoare, ci de sase ani si opt luni de inchisoare", a mai adaugat avocatul.

Dupa sase ani, avocatul Moraru ar putea fi liber, desi a luat o viata si, spun vecinii, si-ar fi amenintat si sotia, cu moartea. Acesta este si motivul pentru care Cristina l-ar fi urmat orbeste in fuga din tara. Desi, pana ieri, doar ea a stiut sigur ca el a fost calaul propriei mame.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Avocatul din Oradea a recunoscut ca si-a ucis soacra