Antena Meniu Search
x

Pedeapsa mai blanda pentru avocatul suspectat ca si-a ucis soacra

Avocatul din Oradea, suspectat ca si-a ucis soacra, ar putea primi o pedeapsa mai blanda. Judecatorii au decis sa schimbe incadrarea juridica a faptei. Sotia lui, fiica victimei, are sanse sa fie eliberata in cateva zile

Vezi și

Judecatorii au schimbat incadrarea juridica a faptei pe care avocatul Moraru ar fi comis-o. “Din infractiunea de omor calificat, unde pedepsele erau de la 15 la 20 de ani, in cea de omor simplu, unde limitele de pedeapsa sunt de la 10 la 20 de ani”, a declarat Razvan Doseanu, avocatul lui Cosmin Moraru.

Gradul de rudenie dintre inculpat si victima ar fi, insa, portita legala spre o pedeapsa mai blanda. “El este acuzat de omor, dar el nu este in acceptiunea legii penale, ruda apropiata”, a mai spus Doseanu.

Decizia instantelor a adus revolta printre rudele femii ucse. “El trebuie sa-si primeasca pedeapsa pentru ce a facut”, sustine Elisabeta Vilhan, mama victimei.

In fata instantelor, avocatul Moraru si-a sustinut nevinovatia. Ba chiar a incercat sa-i convinga pe judecatori ca socrul sau si-ar fi ucis nevasta. In timp ce Cristina, sotia avocatului, a lasat probele sa vorbeasca. “Ea nu poate fi pedepsita pentru ca ulterior comiterii crimei a sters petele de sange, a facut curatenie, imprejurarea ca a plecat in strainatate”, a mai subliniat avocatul.

Anchetatorii urmeaza sa afle si care a fost mobilul crimei. Pana la audierile de vineri, cei doi suspecti vor fi supusi unor expertize psihiatrice in urma carora se va afla daca au avut discernamant in ziua crimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Pedeapsa mai blanda pentru avocatul suspectat ca si-a ucis soacra