Antena Meniu Search
x

Avocatul lui Gigi Becali spune că afaceristul ar putea fi liber de sărbători

Gigi Becali l-ar putea aştepta pe Moş Crăciun, acasă, în sânul familiei. Avocatul lui susţine că, în câteva zile, judecătorii vor constata că patronul Stelei a fost condamnat de un magistrat care nu avea dreptul să se pronunţe pe actele clasificate din dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Vezi și

UPDATE - Contestaţia lui Gigi Becali la executarea pedepsei a fost respinsă, joi, de Tribunalul Bucureşti, judecătorii stabilind că este "inadimisibilă", întrucât a mai fost o dată soluţionată, de Tribunalul Ilfov, instanţa competentă în acest caz, informează GSP.

Declaraţiile au fost făcute la Tribunalul Bucureşti, unde s-a judecat cererea de suspendare a executării pedepsei lui Becali.

Judecătorii trebuie să se pună de acord dacă iau în calcul decizia Curţii de Apel, care a stabilit că doar unul dintre magistraţii care l-au condamnat pe Becali avea certificat ORNISS, necesar în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării. Motivul ar fi faptul că probele erau documente clasificate.

Vestea i-a schimbat starea de spirit lui Becali. El a intrat în sala de judecată cu zâmbetul pe buze. A fost jovial şi cu judecător.

"Doamnă judecător, dumneavoastră hotărâţi dacă judecaţi. Eu insist pentru că, dacă se poate judeca, să judecaţi deoarece nu vreau să mai stau la Jilava. Decât să ma chinuiesc aici mai bine renunţ la un proces. Nu-mi mai prelungiţi chinul", a zis Becali. 

Avocatul Cătălin Dancu n-a fost de acord cu Becali.

Patronul Stelei a reacţionat: "Bravo, domnule! Ce mă interesează cartea dacă e interesul meu. Doamnă judecătoare, Sfântu Gheorghe îi spunea lui Diocleţian pentru ce îmi gătaţi chinurile, că sunt pregătit să le îndur pe toate. Ei clevetesc şi eu îndur".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Avocatul lui Gigi Becali spune că afaceristul ar putea fi liber de sărbători