Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Alertă în București! Un băiat de 13 ani, bolnav de autism, dat dispărut de familie. Poliția cere sprijin pentru găsirea lui Filip

Un băiat de 13 ani, bolnav de autism, a fost dat dispărut de familia lui, iar Poliția cere ajutorul populaţiei, pentru găsirea lui Filip.

de Redactia Observator

la 30.08.2018 , 23:31

Un băiat de 13 ani, bolnav de autism, a fost dat dispărut de familia lui, iar Poliția cere ajutorul populaţiei pentru găsirea lui Filip.

(Actualizare): Copilul a fost găsit.

Joi, la orele 19.00, Poliția Sectorului 3 a fost sesizata despre disparitia minorului Filip Gonen din zona piața Alba Iulia, din Sectorul 3 al Capitalei.

Articolul continuă după reclamă

Băiatul are 13 ani, 1,84 m inăltime, 83 de kg, ochi căprui, părul lung, cret, prins in coada, fata ovala, ten acneic, aluniță proieminentă pe pometele stang.

La momentul dispariției, era imbracat cu un tricou în nuanță cafea cu lapte, pantaloni scurti bleumarin, pantofi sport portocaliu cu albastru.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Ştiri sociale » Alertă în București! Un băiat de 13 ani, bolnav de autism, dat dispărut de familie. Poliția cere sprijin pentru găsirea lui Filip