Antena Meniu Search
x

Video Băiat, umilit şi rănit de colegi într-o şcoală din Târgu Jiu. Profesorii au aflat de incident de pe Facebook

Fenomenul bullying ia amploare în şcolile de la noi. Cel mai recent caz a avut loc la un prestigios liceu din Târgu Jiu.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 26.05.2021, 17:27

Vezi și

Acolo un elev de clasa a şasea a fost încuiat într-o sală de clasă, iar când a vrut să iasă, copilul a fost prins cu uşa de colegi. Băiatul a suferit răni la mâini şi la picioare. 

Până acum nu a fost luată nicio măsură, totuşi conducerea şcolii a demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat şi de ce nu a fost raportat acest incident mai departe către profesori.

Incident grav în şcoală, profesorii au aflat de pe Facebook

Mătuşa băiatului, care este elev în clasa a VI-a, a fost cea care a scris despre acest incident pe un grup pe Facebook. Totul s-a întâmplat ieri, înainte de ultima oră. Băiatul ar fi fost închis în clasă de către doi colegi, apoi când i s-a spus că poate să iasă, aceştia l-au prins în uşă, provocându-i astfel răni la mână şi la picior. 

Mătuşa băiatului susţine că acesta nu ar fi primul incident, iar cei doi copii l-ar mai fi agresat şi în trecut şi şi-au făcut un obicei din a-l umili.

După ce cazul a apărut în spaţiul public, Inspectoratul Judeţean Gorj s-a autosesizat şi vrea să afle de ce incidentul nu a fost raportat. Veridficări face acum şi poliţia, iar pe fir a intrat şi Protecţia Copilului.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Băiat, umilit şi rănit de colegi într-o şcoală din Târgu Jiu. Profesorii au aflat de incident de pe Facebook