Antena Meniu Search
x

Un băieţel de 9 ani din Aiud a vrut să îi cunoască pe cei doi oameni care i-au salvat viaţa

Un băieţel de 9 ani din Aiud a vrut să îi cunoască pe cei doi oameni care i-au salvat viaţa. David a suferit un accident cumplit, dar a avut norocul să fie în preajmă un angajat SMURD, care era în timpul liber.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 31.01.2020, 11:42

David are 9 ani
Un băieţel de 9 ani din Aiud a vrut să îi cunoască pe cei doi oameni care i-au salvat viaţa - Facebook

Un băieţel de 9 ani din Aiud a vrut să îi cunoască pe cei doi oameni care i-au salvat viaţa. David a suferit un accident cumplit, dar a avut norocul să fie în preajmă un angajat SMURD, care era în timpul liber.

Întâlnire plină de emoții și recunoștiință între un băieţel de 9 ani și salvatorul său, paramedic la ISU Alba, aflat în timpul liber.

Gabriel Alexa a intervenit la un accident și a reușit să îl ajute în momentele critice pe un copil peste care căzuse o poartă de fotbal.

Anul trecut, în timpul liber, pompierul a intervenit pentru a ajuta un minor de 9 ani, din comuna Rădești, care în timp ce participa la o aniversare, la un local public din municipiul Aiud, s-ar fi cățărat pe o poartă de fotbal amplasată pe un teren ce aparține localului respectiv și a căzut, odată cu aceasta.

Pe acelaşi subiect

David a supravieţuit accidentului şi a dorit să îi cunoască pe cei care l-au salvat, întâlnindu-se atât cu Gabriel, cât şi cu Dina Tomuţa, asistenta medicală venită cu echipajul de prim-ajutor.

"O întâlnire emoționantă! Felicitări SMURD Aiud și SMURD TIM Alba! Felicitări Gabriel Alexa, pompier / paramedic SMURD care, aflat in timpul liber, a acordat primul ajutor copilașului grav rănit în urma unui nefericit accident!

Felicitări Dina Tomuța și celorlalți pompieri, medici și asistenți care au acordat primul ajutor micuțului curajos. Minunile chiar există!", a scris pe Facebook adjunctul ISU Alba, Ovidiu Costea.

Mama lui David, Paula, a publicat şi ea fotografiile cu fiul ei şi cei doi salvatori: "Prima întâlnire cu îngerii păzitori a lui David. Mulțumim din suflet pentru tot ce ați făcut pentru David, oameni cu suflet mare care iubesc ceea ce fac. Oamenii potriviți în locurile potrivite. Mulțumim pentru tot.😘😘😘🤗🤗🤗 Gabriel Alexa, Dina Tomuța"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un băieţel de 9 ani din Aiud a vrut să îi cunoască pe cei doi oameni care i-au salvat viaţa